Nye kampagner på madværkstedet.dk – Take away, der kan styrke omsætningen og efterskoletema med brugerinvolvering

Der er mange spændende temaer at glæde sig til på Madværkstedet, og den første kampagne om takeaway er allerede skudt i gang. Her kan du møde Jimmy fra Bánh Mi Bandits i Aarhus, der har satset på salat bowls og take away.

Med temaet ”Succes med Take Away” stiller Madværkstedet, som titlen indikerer, skarpt på take away, og hvordan det kan være en forretningsmulighed, der kan være med til at styrke omsætningen. 

Der er desværre ingen tvivl om at mange spisesteder har været hårdt ramt af coronarestriktionerne, og de begrænsede muligheder for at få besøg af gæster. Derfor er Madværkstedet gået sammen med Danish Crown ProfessionalDuni GroupOrkla DanmarkFlensted og Royal Greenland for at skabe en kampagne, der sætter fokus på, hvordan take away kan være med til at gøre spisestederne stærkere uden at gå på kompromis med råvarerne.

Bánh Mi Bandits – fra sandwiches til salat bowls

I kampagnefilmene kan du møde Jimmy fra Bánh Mi Bandits i Aarhus, som fortæller om, hvordan take away har vist sig at være en vigtig del af forretningen. Han tager dig også med på deres rejse fra kun at lave de vietnamesiske sandwiches bánh mi til også at lave salat bowls, der taler lige ind i en forbrugertendens. Til slut kan du også få kokkens tips til at sammensætte en lækker salat bowl og ikke mindst, hvordan de selv, med udgangspunkt i det vietnamesiske køkken, bruger ingredienserne til at løfte smagsoplevelsen. 

Du kan selv blive inspireret til både takeaway og sammensætningen af maden via de 3 film, som kan ses på Madværkstedet her.

Senere følger Madværkstedet op med mere take away inspiration, og næste gang er det ”mormor mad”, der er på menuen. 

Efterskolens livretter

Derudover er der også et stort efterskoletema i vente, når det nye skoleår starter. Temaet ”Efterskolens Livretter” indeholder for første gang brugerinvolvering, hvilket betyder, at efterskolekøkkenerne bliver inviteret til at deltage med egne løsninger, der uploades i deres eget univers på madværkstedet.dk, og som derudover også promoveres på sociale medier. 

Vær med til at bestemme temaerne i 2022

Onsdag d. 8. september 2021 afholder madværkstedet.dk en workshop for alle abonnenter på platformen, hvor rammerne for årshjulet i 2022 sættes. Dette skal vi nok fortælle mere om efter sommerferien.

Er du allerede abonnent på madværkstedet.dk, så får du automatisk en invitation til workshoppen, der finder sted på Food Innovation House i Vejle.


Hvem er madværkstedet.dk?

Platformen madværkstedet.dk er faciliteret af MLDK og stiftet i samarbejde med en række velkendte leverandører med et ønske om at inspirere ude i de professionelle køkkener. Madværkstedet er et univers fyldt med inspiration og nyheder i form af opskrifter, nye produktlanceringer, messeoversigter og meget mere til det professionelle køkken. Her kan du altså finde det hele samlet på ét sted.

Er du leverandør, har du en unik mulighed for at gå sammen med en række andre stærke leverandører om vigtige fokusområder i branchen, der bestemmes af jer. Som abonnent på madværkstedet kan du selv bestemme, hvilke temaer du køber ind i, og som er relevante for netop dig og din virksomhed. På baggrund af temaerne skabes kampagner til en fordelagtig pris, da der vil være flere leverandører involveret i projektet.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem