Du kan nyde – et for branchen – eksklusivt kampagnetilbud på 50% på GS1Trade Exact

Sælger du foodserviceprodukter i form af fødevarer eller non-food til restauranter, hoteller, kantiner, hospitaler eller lignende? Så kan du lige nu nyde godt af en særlig kampagnerabat på 50%, når du bestiller et GS1Trade Exact kvalitetstjek af dine produktdata.

Med et GS1Trade Exact kvalitetstjek sikrer du, at den data, du deler med dine handelspartnere, er helt i top.

GS1 Danmark korrekte data – og et endnu bedre samarbejde med kunder og samarbejdspartnere

GS1 standarder og services som GS1 TradeSync (effektiv dataudveksling) og GS1 TradeExact (datakvalitetstjek) hjælper hver dag leverandører, producenter, retailere og foodservice-grossister med snorlige forsyningskæder understøttet af korrekte, digitale produktdata.

GS1 Danmarks bestyrelse, der består af repræsentanter fra den danske handel – bl.a. MLDK Mærkevareleverandørerne, Dansk Erhverv, Salling Group, REMA 1000 Danmark, Dagrofa ApS og Coop i Danmark – vil gerne give en håndsrækning til leverandører, der sælger til foodservice-grossister som Dansk Cater, Hørkram Foodservice A/S og Dagrofa Foodservice, og derfor tilbyder GS1 Denmark nu 50% rabat til leverandører med produkter til foodservice på vores GS1Trade Exact-tjeneste, når de bestiller produktkvalitetstjek. En billig vej mod korrekte data – og et endnu bedre samarbejde med kunder og samarbejdspartnere. 

Niels Jensen, adm. Direktør for MLDK Mærkevareleverandørerne udtaler: 

”Vores medlemmer i MLDK ser det som afgørende at kunne levere data digitalt gennem GS1Trade Sync, og at kvaliteten af data tilmed sikres gennem fysiske kvalitetstjek hos GS1Trade Exact, og det vil GS1 Danmarks bestyrelse heldigvis gerne understøtte i form af en håndgribelig rabat rettet mod foodservice”

Hvorfor så vælge GS1Trade Exact?

  • Pålidelige data: Giv dine kunder tryghed med præcise og opdaterede produktdata, der altid er tilgængelige.
  • Forbedret samarbejde: Let kommunikationen med foodservicegrossister gennem standardiserede data.
  • Effektivitet: Spar tid og ressourcer ved at dit produkt får en digital tvilling, der aldrig efterlader tvivl om hvilket produkt din kunde står med i hånden.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at vide mere om kampagnerabatten på 50% på GS1Trade Exact, kan du læse mere her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem