Ny og opdateret emballageguide

EMBALLAGETEMA: En ny emballageguide rettet mod foodservice-sektoren er nu lanceret. Få den her.

Guiden er baseret på DagSams emballageguide, som blev offentliggjort sidste år, men til forskel fra den tidligere udgave, så er den nye guide opdateret med blandt andet et afsnit om producentansvaret og de nye affaldspiktogrammer udarbejdet af Dansk Affaldsforening, KL og Miljøstyrelsen. 

Formålet med guiden er, at producenter kan blive inspireret til at sikre at deres emballageanvendelse optimeres til genanvendelse. Ikke mindst med det forestående producentansvar vil der være såvel økonomisk som miljømæssige gode grunde til at sikre at alle emballager kan genanvendes og at der bruges regenererede råvarer, hvor det er muligt. Den nye emballageguide kan downloades fra MLDKs hjemmeside.

Læs emballageguiden her 

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem