Nu kan du tilmelde dig MLDK Julekonference: Hvordan omsætter du indsatser på bæredygtighed til værdi?

Der er masser at glæde sig til, når nogle af dagligvarebranchens aktører deler ud af forventninger og erfaringer med at omsætte indsatser på bæredygtighed til værdi. På konferencen inspirerer og diskuterer vi både med udgangspunkt i Samhandelsperspektivet og Forbrugerperspektivet. Du kan se det fulde program, og tilmelde dig lige her

Udover godt selskab med kollegaer i branchen, så kan du opleve indlæg og debat med blandt andre CSR-direktør Signe D. Frese, Coop, Partner Bjarne Bach, Vigand Maagøe, Head of Sustainability in Arla DK Line Aagaard og Vice President Søren Helsinghof-Olsen, Arla Foods samt Kommunikationschef Anna Hagemann Rise, Nestlé Danmark.

Du kan også møde Head of Business Development & Sustainability, Trine Rubæk, Orkla Foods og Chief Innovation Officer Lars Aaen Thørgersen, Peter Larsen Kaffe. Advokat og partner Pia Kirstine Voldmester, Kromann Reumert, giver et juridisk perspektiv på kommunikation.

Professor Klaus Grunert, Aarhus Universitet, taler om brand trust målt på tre parametre. Udover kvaliteten af dine produkter (”Competence”), så drives tillid af åbenhed og omsorg i et samfundsperspektiv. Og der er potentiale i ”Openness” og ”Care”.

Dagen afsluttes festligt med EIT Food TrustTracker® Award, der uddeles i Danmark for første gang og i samarbejde med MLDK.

Konferencen afholdes i København mandag d. 12. december (lokation for konferencen følger snarest). Arrangementet er åbent for alle.

Pris
Pris for medlemmer af MLDK: 995 kr (ex moms)
Pris hvis du ikke er MLDK medlem: 1.995 kr (ex moms)

Tilmeldingsfrist d. 5. december 2022
Afmeldingsfrist d. 5. december 2022

Du kan se programmet, og tilmelde dig her.

Er du i målgruppen for konferencen?
Konferencen henvender sig til alle, der er spændt for en opgave om at få virksomhedens samfundshensyn til at gå hånd i hånd med forretningsmæssig fornuft. Det kan være gennem øget forbrugerloyalitet eller øget kundeprioritering. I det lys kan dit udgangspunkt både være forbrugerne og detailkunderne. Relevansen gælder hvad enten I er godt på vej i praksis og har gjort erfaringer – eller I er et sted hvor I skal i gang med at kommercialisere jeres investeringer i bæredygtighed.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem