Nordisk konference med fokus på Unfair Trading Practice

Den 13. september afholder vi i samarbejde med vores nordiske søsterorganisationer en nordisk konference i København for alle jer leverandører. Konferencen har til formål at adressere branchens udfordringer i forhold til Unfair Trading Practice samt sætte fokus på markedsvilkårene på det nordiske dagligvaremarked og særlig kompleksiteten ved fire forholdsvis små markeder, nemlig Danmark, Norge, Sverige og Finland.

På dagen vil du kunne opleve inspirerende indlæg med blandt andre Christine Tacon, Groceries Code Adjudicator UK, der med konkrete eksempler præsenterer, hvordan man i UK arbejder med GSCOP (Groceries Supply Code of Pactice) med det formål at bekæmpe Unfair Trading Practice på det engelske marked. Derudover giver hun dig også indsigt i resultaterne af den seneste GSCOP-undersøgelse samt indsigt i, hvordan dette initiativ har været med til at forandre det engelske retail-marked. Du vil på konferencen også møde Michelle Gibbons, Director Generel, AIM, som gør dig klogere på, hvordan AIM overfor EU har adresseret Unfair Trading Practice på de forskellige europæiske markeder. Michelle Gibbons giver naturligvis også AIM’s perspektiv på det seneste forslag fra EU-kommissionen om et nyt EU-direktiv, der skal forhindre UTP, og hvilke forventninger AIM har til dette direktiv.

Flere indlægsholdere samt link til tilmelding følger ultimo maj, men sæt allerede nu kryds i kalenderen den 13. september.

Vi håber på stor opbakning til denne konference, og ser frem til at se jer.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem