NIVEA In-Shower Body Lotion fra Beiersdorf

Her møder vi den første bodylotion til brug under bruseren. Den giver fugt og langvarig pleje præcis som en klassisk bodylotion, men påføres og skylles af allerede under bruseren, så det er muligt at klæde sig på straks efter badet. Tidsbesparende innovation, der passer perfekt ind i hverdagens travle morgenritual.

Tekst: KOMMID

Vi har spurgt Michael Thejsen, Category Manager FI & DK i Beiersdorf, hvorfor han tror, produktet har opnået så stor succes:
NIVEA har tilført bodylotion-kategorien en ægte innovation med et helt nyt format, der har nogle af de vigtigste forudsætninger for en lancering: Først og fremmest afhjælper den forbrugerne med en reel problemstilling (tid), og så skaber den øget omsætning i kategorien til butikkerne.

Det er naturligvis afgørende, at forbrugeren ved, at produktet findes. Vi har derfor lavet en koordineret og massiv markedsføringskampagne i diverse medier (TV, print, online, tilbudsaviser, på displays mv.), samt haft en salgsstyrke, der har været gode til at få eksponeret produkterne i butikkerne. Dét er vores grundlag for succes.

Hvordan er NIVEA In-Shower Body Lotion et resultat af den måde, I arbejder med innovation?

NIVEA In-shower Body Lotion er et resultat af en række forbrugerundersøgelser i forskellige lande og derigennem en blotlæggelse af de barrierer, der er for brugen af bodylotion. Tre af de største barrierer er a) tiden, det tager at påføre; b) den klistrede følelse efter påførelse; og endeligt c) den ventetid, der er, førend man kan tage tøj på. In-Shower minimerer alle disse barrierer. Men det vigtigste er, at innovationen kommer gennem tolkning af forbrugerundersøgelser.


Artiklen er oprindeligt udgivet i e-magasinet Growth through Innovation #2, 2014

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem