NIELSEN KÅRER VANISH TIL DEN BEDSTE ”ÅRETS LANCERING” DE SENESTE 12 ÅR

– EN ÆGTE ”BREAK THROUGH INNOVATION”

På Mærkevareleverandørerne’s årsmøde den 13. marts 2014 var temaet Innovation. Nielsen benyttede derfor lejligheden og kiggede 12 år tilbage. Hvilken af de 12 vindere af Årets Lancering, som i særlig grad havde vist sig som en succesfuld lancering? Ikke bare i året for lancering, men også i årende efter? Hvem har over en længere periode drevet eget salg såvel som kategoriens salg?

Her faldt valget på pletfjerneren Vanish fra Reckitt Benckiser. Ikke bare øgede Vanish salget 5 år i træk efter lanceringen. Reckitt formåede også at drive kategorien Pletfjerner fra et næsten ubetydeligt segment til et marked på kr. +50 mio. En vækst på  over 300% skabt af både nye forbrugere i kategorien og flere brugssituationer. Yderligere skal det bemærkes, at Vanish stort set alene har trukket kategoriens vækst i de 5 år efter lanceringen. 

Nielsen ønsker Reckitt Benckiser et stort tillykke med det flotte resultat.

Se artiklen HER.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem