MVO kampagne: Kantinens Nye Normal

Coronasituationen har ændret hverdagen for de fleste kantiner over hele Danmark, der har været tvunget til at gentænke rammerne for, hvordan man laver og serverer mad. I kantinerne taler vi om ’the new normal’ efter COVID-19, og de nye krav til både tid og ressourcer, som vi må forholde os til, samt hvordan fremtiden ser ud. Det sætter Madværkstedet Online fokus på i en ny kampagne.

Madværkstedet Online er en fælles kommunikationsplatform for leverandører til foodservicebranchen, drevet af MLDK, og står bag kampagnen ”Kantinens Nye Normal”, hvis formål er at samle leverandørerne om gode idéer og vidensdeling. I en serie på i alt 6 videoer dykker vi ned i dette område sammen med gastronomen Per Mandrup fra Culinary Institute by VejleErhverv.

Kampagnen er udarbejdet ud fra konceptet om at sikre effektiv adgang til markedsføring og kampagnematerialer for medlemmer af Madværkstedet. Idéen er, at flere går sammen om et tema, der både er relevant for et slutbrugersegment og de deltagende leverandører. Fælles udviklede materialer kan både indgå på madværkstedet.dk og anvendes helt individuelt af den enkelte leverandør i andre sammenhænge.

Spændende fællestemaer i MVO’s årshjul 2021
”Kantinens Nye Normal” er den første af en række aktiviteter, der er planlagt i det, vi omtaler som ”MVO Årshjul 2021”. Her har en række virksomheder givet input til bærende fællestemaer til Madværkstedet for 2021. Selve årshjulet samt mulighed for tilmelding er klar i løbet af kort tid. Her vil MVO både afholde webinarer og 1-1 møder for at introducere målsætninger og rammer for deltagelse.

Kampagnen ”Kantinens Nye Normal” er leveret i et samarbejde mellem Danish Crown Professional, Royal Greenland, Orkla Foods Danmark, Schulstad Bakery Solutions, Flensted og Unilever Foodsolutions.

Se den første kampagnefilm her

Iframe


Du kan se de andre videoer HER.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem