MLDK’s direktør bliver Vice President i europæisk brancheforenings bestyrelse

AIM – European Brands Association repræsenterer mærkevareleverandørerne med og over for de politiske stakeholders i Bruxelles. MLDK’s direktør, Niels Jensen, er blevet Vice President i AIM’s bestyrelse.

Der er en stor grad af sammenfald i prioriteter mellem AIM og MLDK, hvilket er helt naturligt, da 60-70% af al dansk lovgivning tager sit afsæt i EU-regulering. Derfor er det også naturligt, at der er stort sammenfald mellem AIM’s og MLDK’s indsatser – og dermed også potentiale for synergier i forhold til indsatser, hvilket bliver en af Niels’ fokusområder som ny Vice President.

Som eksempel kan der nævnes en ny emballageforordning, der tager sit afsæt i PPWR-reguleringen, hvor alle elementer forventes stemt igennem i EU i den kommende samling. Af andre emner på MLDK’s agenda kan der nævnes Late Payment Directive, UTP, Green Claim Directive, Skovforordningsdirektivet – ja, listen er lang. Netop derfor er det vigtigt at udnytte mulige synergier, og derigennem sikre, at Danmarks stemme bliver hørt og samtidig naturligvis også bidrage til AIM med konkrete cases på hvordan EU regulering påvirker vores medlemmer. 

udtaler Niels Jensen, Adm. Dir. i MLDK Mærkevareleverandørerne

AIM består af 54 corporate members – virksomheder, hvoraf ca. 2/3 også er medlem hos MLDK – og 20 national members, heriblandt MLDK. Corporate members udpeger en præsident, mens det både er corporate members og national members, der hver udpeger en Vice President.

Med det øgede engagement i AIM, tror vi på, at vi kan skabe yderligere værdi, når det gælder medlemskab af MLDK.

Læs mere om AIM her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem