MLDK-partner vinder Gazellepris – mød dem til MLDK’s medlemsevent 2021

RelationMedia har vundet Børsens Gazellepris, og vi ønsker dem et stort tillykke med hæderen. Du kan møde dem til MLDK’s medlemsevent onsdag den 24. november 2021, hvor du kan høre dem fortælle om salgskonsulentens rolle og nye vækstområder.

RelationMedia har siden 1999 udviklet en solid position som det førende full-service bureau i dansk detailhandel. Under deres paraply af 5 forretningsben, som bl.a. dækker alt indenfor salg, marketing og insights til brancher, der rækker udover dagligvarehandlen.

RelationMedia har gennem de seneste år været igennem en transformation og skubbet til markedet med deres transparente tilgang indenfor data-insights, salg, trade-/shopper marketing, rådgivning, demo/sampling, forbrugerinsights og merchandising. Alle ydelserne understøttes af stærke databaserede værktøjer og et omfattende internationalt netværk. De hjælper mange virksomheder, herunder også MLDK’s medlemmer samt alle detailkæderne, med at være skarpe i sandhedens øjeblik – hvor forbrugeren i butikken vælger et produkt.

”De sidste fire år har der været fuld fart på og vi har været på en vækstmission uden lige.”

– Direktør i RelationMedia, Christian Flamand Goldschmidt

Fuld fart på i vækstmission

Direktør i RelationMedia, Christian Flamand Goldschmidt, fortæller: ”De sidste fire år har der været fuld fart på, og vi har været på en vækstmission uden lige.”

Han fortsætter: ”En vækstmission i et svært FMCG-marked, hvor der skal kæmpes for hver en krone og intet bliver foræret. Overrækkelsen af en Gazelle cementerer, at vi er lykkedes med denne mission. Det er et kæmpe skulderklap til os alle sammen og det er kun lykkedes fordi vi har stået sammen og kæmpet røven ud af bukserne for det.”

Vi sætter stor pris på samarbejdet og partnerskabet med RelationMedia, og fra MLDK skal der lyde et stort tillykke til RelationMedia med den fornemme hæder, der ligger i Gazelleprisen.

Mød RelationMedia til MLDK’s medlemsevent 2021

RelationMedia kan mødes på MLDK’s medlemsdag onsdag den 24. november, hvor salgsdirektør Jarl Vestergaard og Administrerende direktør Christian Flamand Goldschmidt vil optræde under sporet ”Salgschefens Inspirationsdag” med oplægget Salgskonsulentens Rolle og Nye Vækstområder kl. 11.30, inden de senere på dagen skal modtage Gazelleprisen i Aarhus.

Læs mere om arrangementet her.

Gazelleprisen
En Gazelle-pris gives af Dagbladet Børsen til virksomheder, som har formået at fordoble deres bruttoavance inden for 4 år og samtidigt skaber en positiv bundlinje.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem