MLDK: Mød Anna Kirkeby

MLDK SEKRETARIATET: Hip hip hurraa! I dag fylder medlems- og netværksadministrator  i MLDK, Anna Kirkeby, 30 år.

I den anledning har Dagligvarehandlen lavet et fødselsdagsportræt, der bl.a. beskriver Annas passion for fødevarer, hendes stræben efter at yde en god service for foreningens medlemmer og interessen for at bidrage til fællesskaber.

Anna fortæller: “Det er fedt, når vi kan hjælpe vores medlemmer med de udfordringer, de står med ude i virksomhederne, så vi sammen kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Det er dejligt at kunne hjælpe andre til, at de kan gøre det godt.”

Anna arbejder primært med to områder i MLDK foruden en del ad hoc-opgaver; dels med Fokus Fødevarer, hvor hun i samarbejde med producenter, grossister og offentlige indkøbere sørger for at udvikle og opdatere kravspecifikationer på en lang række fødevarer. Formålet er at skabe gennemsigtighed og en fælles forståelse af kvalitetskrav ved offentlige udbud. Derudover også i rollen som netværksadministrator, hvor hun sammen med en kollega er ansvarlig for MLDK’s 25 netværk med knap 400 deltagere.

Interessen og glæden ved fællesskaber skinner igennem på mange forskellige områder i Annas liv, fx når der hvert år afholdes banko i Food Innovation House i Vejle, hvor MLDK holder til, og hvor Anna sidder til daglig. Her er Anna nemlig – du har måske gættet det – banko-ansvarlig.

Hjemme privat er Anna og hendes kæreste stadig ved at få et overblik over, hvad deres én hektar store have byder på. De flyttede først ind i huset i 2020, så selvom køkkenhaven så småt er ved at blive sat i stand, så er det stadigt usikkert, hvad de mange uplejede kvadratmeter skal blive til på sigt. Men med Annas smag for fødevarer, så er et godt bud, at haven i fremtiden kommer til at byde på et utal af forskellige sorter.

Du kan læse hele portrættet her

Vi er glade for at have dig i foreningen, Anna, og ønsker dig en rigtig god fødselsdag.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem