MLDK Årstræf 2020 aflyses pga. coronavirus

Grundet den fortsatte udbredelse af coronavirus og de restriktioner en del virksomheder har gennemført/planlægger at gennemføre, har MLDK’s bestyrelse i weekenden besluttet at aflyse MLDK Årstræf. Vi mener ikke, denne action er overreaktion, men i stedet rettidig omhu og samfundsansvar.

En række af vore medlemsvirksomheder har allerede annonceret rejserestriktioner. En del af disse har også restriktioner i forhold til møde i større forsamlinger, dette gælder både interne og eksterne møder og naturligvis specielt møder, og konferencer, der ikke er forretningskritiske – og det kan man jo ikke påstå, at Årstræffet er. Vi forventer flere vil indføre restriktioner de kommende dage.

Ligeledes vil der formentlig også være afbud fra vore internationale indlægsholdere.

Vi håber på jeres forståelse herfor og håber, I vil deltage i online møderne den 12. marts – invitation følger.

Revideret plan:
Online møde den 12/3 klokken 16.00-17.00, som omfatter:

  • Der er stor interesse for HolyGrail præsentationen, hvorfor vi forsøger at gennemføres denne præsentation online den 12/3 i ovenstående tidsrum, både for medlemmer og gæster.
  • Vi gennemfører desuden vores MLDK Award Show 2020 online hvor vinderne af 4 priser kåres. Dette afholdes ligeledes mellem 16.00-17.00 i umiddelbar forlængelse af HolyGrail præsentationen.

Vi udsender information snarest om afholdelse og deltagelse i onlinemødet.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem