Marts – Årsdagen for nemlig.com’s vækstrejse

MLDK ÅRSTRÆF OG GENERALFORSAMLING 2021: Vi glæder os til at byde Direktør i nemlig.com, Stefan Plenge, velkommen på torsdag, hvor han vil tage os med på nemlig.com’s vækstrejse.

Den 11. marts 2020 vil få en særlig plads i de danske historiebøger. For på denne dag, hvor statsministeren lukkede landet ned, forandrede verden og livet i Danmark sig for altid på mange måder. Omend det er på en dyster baggrund, så udsprang der sig også en positiv historie midt i mørket. For den 11. marts 2020 vil også få en særlig plads i nemlig.coms historieskrivning.

Efter 10 år med kontinuerlig succesfuld vækst på det danske dagligvaremarked, blev denne dag starten på en eksplosiv vækstrejse for nemlig.com. Her på årsdagen for denne rejse, gør direktør Stefan Plenge status over det seneste år og giver os sit perspektiv på forventningerne for de kommende års udvikling for nemlig.com samt udviklingen for dagligvarer på nettet.

Tilmeld dig her
Arrangementer finder sted torsdag den 11. marts 2021 kl. 09.00-12.00
Det er kun for medlemmer af MLDK.

Har du endnu ikke tilmeldt dig, kan du gøre det her.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem