Mærkevarer i fælles fremstød for innovationen

For første gang i Danmark står brancheforening og en række stærke brands bag en fælles kampagne for mærkevarernes kvalitet og innovation.

Mærkevareleverandørernes brancheforening og en stærk gruppe brands har i denne uge lanceret en kampagne med fokus på mærkevarer og innovation under sloganet “Mærker, du kan stole på.” For første gang i Danmark er der nemlig tale om en fælles kampagne for i alt 16 vidt forskellige brands.

Kampagnen fokuserer på at fortælle, hvordan mærkevarerne hele tiden udvikler sig til gavn for forbrugerne. Og den fremhæver mærkevarernes innovation, originalitet og kvalitet hos eksempelvis Arla, Carlsberg og KiMs som er blandt de 16 brands bag kampagnen.

Baggrunden for Mærkevarekampagnen 2016 er et ønske om at positionere mærkevarerne stærkere over for de danske forbrugere og forhåbentlig styrke efterspørgslen på netop mærkevarerne.

– Stærke mærkevarer bidrager til at drive innovation og vækst og dermed skabe værdi for forbrugeren. Det vil vi gerne skabe opmærksomhed omkring, og samtidig understøtte kvaliteten og originaliteten i de deltagende brands, siger Niels Jensen, CEO i Mærkevareleverandørerne.

– Mærkevareleverandørerne har på baggrund af international erfaring initieret et fælles koncept, som kan bidrage til at styrke mærkevaren på tværs af mange brands, fortsætter Niels Jensen.

De medvirkende brands er Arla, Dansukker, Libero, Nikoline, Santa Maria, Smirnoff, Royal Greenland, Schulstad, Carletti, Rynkeby, KiMs, Odense Marcipan, Somersby, Tena, Carlsberg og Tulip. Og håbet er, at kampagnen vil få så stor succes, at det bliver en årlig tilbagevendende event.

Bag kampagnen står det østrigske reklamebureau Demner, Merlicek & Bergmann (DMB) – med hjælp fra bureauets danske partner, Nørgård Mikkelsen.
DMB står bag lignende kampagner i blandt andet Østrig og Frankrig med gode resultater til følge.

Kampagnen kører i frem til og med uge 21 og vil ramme danskerne via TV-spots, et kampagnewebsite, online bannere og outdoor-reklamer.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem