Mærkevareleverandørerne igangsætter pilotprojekt om forecasting

For løbende at kunne effektivisere den samlede værdikæde kaster Mærkevareleverandørerne Sekretariatet sig jævnligt over projekter, hvor der kigges nærmere på, hvordan medlemmerne griber forskellige processer an.
– Vi kigger løbende på effekten af, hvor vi er i dag, og hvad potentialet er, hvis vi gøre noget anderledes, siger direktør Niels Jensen.

Et af de pilotprojekter Mærkevareleverandørerne pt. arbejder på har forecasting som omdrejningspunkt.
– Vi har noget tid snakket om, at vi skal være bedre til at forecaste, men nu handler det om at få facts på plads og måle på, hvor gode vi reelt er, så vi kan vurdere potentialet for at gøre det endnu bedre, siger Niels Jensen.

Målingen af performance på markedet starter i foråret 2015, og projektet evalueres ultimo året. Herefter vurderes det, om det er noget, der skal køre videre, så det er muligt fremover at måle på forbedringerne. Undervejs iværksætter Mærkevareleverandørerne desuden forskellige aktiviteter, der kan forbedre forecasts.

Mærkevareleverandørerne forestår indsamling og registrering af data. Det er muligt for Mærkevareleverandørernes medlemmer at melde sig til og på den måde være en del af projektet.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem