Mærkevareleverandørerne AWARDSHOW 2017 – uddeling af fire store priser

Til Mærkevareleverandørerne Årstræf 2017 afholdes det store Mærkevareleverandørerne Awardshow. Her kåres vinderne af fire eftertragtede priser.

 • Årets Lancering 2016
 • Årets mest innovative kæde/grossist
 • Årets publikumspris
 • Årets nyhed AFH

ÅRETS LANCERING 2016

Prisen for Årets Lancering 2016 gives til et produkt, der har set et hul i markedet og har bidraget med betydelig vækst i sin kategori, opnået betydeligt salg og flotte markedsandele og med innovation skabt fornyelse.

Prisen gives af Nielsen, der for 16. gang kårer Årets Lancering. De nominerede er:

 • LURPAK COOK’S RANGE
  • Forener den gode smag og de gode egenskaber fra smør og det praktiske fra flydende fedstof. Bringer værdi til kategorien flydende fedtstof.
 • COLGATE MAX TANDBØRSTE MED WHITENING PEN
  • Bringer den professionelle behandling hjem til forbrugeren. Erstatter dyrt og tidskrævende tandlægebesøg.
 • LIBERO TOUCH
  • En ny premium ble som skaber værdi i et presset marked, som er svær at skabe vækst i.
 • RYNKEBY SHOT
  • Bringer en stor sundhedstrend ind i dagligvaremarkedet. Skaber nye, voksne forbrugere og nye brugssituationer.

Nielsen udnævner vinderen til Mærkevareleverandørerne Årstræf den 9. marts 2017 på Tivoli Hotel & Congress Center

ÅRETS INNOVATIVE KÆDE/GROSSIST

Prisen som Årets mest innovative kæde eller grossist kræver, at man har gjort en markant forskel i markedet. Ud fra en totalliste over alle kæder og online detailister har Mærkevareleverandørernes medlemmer haft mulighed for at stemme på den kæde eller grossest, de finder mest innovative. Dem med flest stemmer er:

Ifølge Lars Danielsen, markedschef i Mærkevareleverandørerne, har især to skilt sig ud fra resten af feltet. Hvem der løber med sejret kan du se til awardshowet til Mærkevareleverandørernes Årstræf 2017.

ÅRETS PUBLIKUMSPRIS

Ikke alle produkter opnår høje markedsandele eller stort salg, men kan alligevel være et frisk pust til markedet.

Publikumsprisen bygger ikke på hårde facts, men er udtryk for branchens subjektive vurdering af et brand.

15 leverandører indsendte i alt 31 bud på produkter, der fortjener Årets Publikumspris, hvorefter Mærkevareleverandørernes medlemmer kunne stemme på sin favorit. De fem med flest stemmer er nu nomineret til prisen. De nominerede er:

ÅRETS NYHED 2017 AWAY FROM HOME

Denne pris gives til det produkt, som slutbrugerne synes gør en forskel i hverdagen. Måske betyder det, at man i køkkenet kan spare ressourcer, måske mærker man en positiv forskel blandt gæsterne grundet dette produkt, måske giver det nye muligheder – der kan være forskellige årsager til, at slutbrugeren i køkkenet finder et produkt værdigt til at vinde prisen som Årets Nyhed 2017 AFH.

Leverandørerne har kunne indstille sig selv inden for en række kriterier, hvorefter slutbrugerne har stemt. Herudfra er fire produkter nomineret – og ifølge Birthe Schrøder, markedschef i Mærkevareleverandørerne er der en klar vinder. Hvem det er, løfter vi sløret for under awardshowet til Mærkevareleverandørernes Årstræf 2017.

 • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem