Mærkevareleverandører samles til inspirationsaften med fokus på EU og fremtidens dagligvarehandel

MLDK CEO EVENT: I sidste uge mødtes ledelsen fra mærkevareleverandørvirksomhederne til en inspirationsaften på Varna Palæet i Aarhus.

Her havde vi fornøjelsen af et lytte til Anders Hagh, CEO i Salling Group, der gav os sit perspektiv på og forventninger til dansk dagligvaremarked i 2024. Vi var også heldige at få besøg af Brian Wessel, Erhvervsjuridisk direktør i Erhvervsministeriet, som fortalte om betydningen af og forberedelserne til det danske EU-formandskab.

Til slut havde vi fornøjelsen af en præsentation fra Michelle Gibbons, Direktør i AIM – European Brands Association, om samarbejdet i de forskellige europæiske institutioner her inden Europaparlamentsvalget i juni.

Tak til alle deltagerne og ikke mindst en stort tak til både Anders, Brian og Michelle for at dele ud af deres perspektiver og viden.

Anders Hagh, CEO i Salling Group.
Michelle Gibbons, Direktør i AIM – European Brands Association & Brian Wessel, Erhvervsjuridisk direktør i Erhvervsministeriet.
Niels Jensen, Direktør i MLDK Mærkevareleverandørerne.
  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem