Madværkstedet og Mærkevareleverandørerne på Foodexpo

Skal du med på Foodexpo i år? Så kom gerne forbi scenen i Hal M, hvor Madværkstedet i samarbejde med Mærkevareleverandørerne, vil sætte fokus på bæredygtighed.

Du kan glæde dig til at blive inspireret, når både offentlige køkkener, fagpersoner og Madværkstedets egne leverandører giver deres perspektiver på, hvordan de arbejder med bl.a. klima, madspild og plantebaseret mad. Der vil både være paneldebatter, samtaler, oplæg og grønne virksomheder, der pitcher deres koncepter.

Du kan se vores program her

Nordens største fødevaremesse

Foodexpo finder sted hvert andet år i Messecenter Herning – og i år er det fra fredag den 27. marts – tirsdag den 29. marts 2022. Det er ikke for sjov, at Foodexpo bliver kaldt for Nordens største fødevaremesse med hele 8 haller med fokus på alt lige fra økologi og iværksættere til interiør og arbejdsbeklædning. Hal M er for udstillere af foodservice, hvorfor mange af MLDK’s medlemmer naturligvis også er til stede i hallen. 

Foodexpo arrangeres i samarbejde med 13 toneangivende brancheforeninger inden for foodservice & catering, hotel & restaurant samt detailhandel.

Det er ganske gratis for fagfolk at deltage i messen, og du kan sikre dig din billet lige HER

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem