Løft dine online-møder til professionelt niveau

Foto: Sebastian Stigsby

Er du også ved at gå til af Zoom-fatigue og Teams-træthed? Du er ikke alene! Hele verden sukker efter at kunne mødes fysisk igen. Ikke mindst fordi det er meget lettere at skabe en god relation til mennesker, man sidder overfor i det fysiske rum.

Men online-møder behøver ikke give hovedpine og være en sølle erstatning for møder face-to-face. Faktisk kan virtuelle møder, brugt rigtigt, være med til at give din virksomhed både bedre bundlinje og bedre trivsel.

Hvordan det?

I MLDK’s kommende webinar Bedre (virtuelle) møder – Bedre bundlinje giver tv-vært, kommunikationsrådgiver og medietræner Rie Helmer dig et overordnet indblik i, hvordan dine virtuelle møder får et gevaldigt løft med ganske enkle midler.

De 4 T’er: Tydelig, troværdig, tjekket og tryg
Det handler blandt andet om at blive tydelig, troværdig, tjekket og tryg foran kameraet, når du er til møde via skærmen. Oplægget indeholder tips og tricks, som løfter dit møde fra et nødvendigt onde til et effektivt salgs-, samarbejds- og formidlingsværktøj. Tips, du kan implementere med det samme.

Lær fx.:

  • Hvilke 5 essentielle spørgsmål, du skal stille dig selv før hvert møde.
  • Få hemmeligheden bag, hvordan du skaber følelsen af kontakt via skærmen.
  • Få metoden til, hvordan du uden indkøb af dyrt udstyr kan komme til at se professionel og tjekket ud til det virtuelle møde.
  • Få input til, hvordan du engagerer, motiverer og fastholder mødedeltagernes opmærksomhed.

Der er selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål. Oplægget er den 26. marts fra kl. 9- 10 og er kun for medlemmer.


Tilmeld dig her

Du kan også læse Rie Helmers indlæg i Berlingske Tidende med tre bud på, hvordan ledere kan løfte deres virtuelle performance.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem