Kom med til Salgskonsulentens Dag 2021!

Mød os og dine kollegaer i branchen i Food Innovation House i Vejle til et heldagsarrangement tirsdag den 24. august 2021 fra 10.00 til 15.00 med spændende indlæg og frokost. Inspirationsdagen har fokus på salgskonsulentens rolle og en række relevante emner, der vedrører sælgeren.

Dette er det første fysiske MLDK-arrangement efter coronaen – og vi glæder os! Dagen er målrettet dig, som står for den daglige ledelse af salgsstyrken.

Det foreløbige program på konferencen er blandt andet følgende indlæg: 

  • RelationMedia: Butikken som medie
  • Thomas Herschend, Partner i Gradient Benchmark: Headlines fra seneste Gradient analyse i butikkerne
  • Kenneth Petersen, tidligere kædedirektør i SuperBrugsen og MENY: Sælgerens rolle i sandhedens øjeblik  
  • Nye beskatningsregler for firmabiler
  • Salgsstyrkens rolle og udvikling – highlights fra MLDK’s rapport sammen med caseindlæg fra branchen

Et ønske om et fysisk møde
Denne konference var oprindeligt annonceret til at finde sted den 1. juni 2021. Men på grund af den aktuelle status med genåbningen af Danmark og grundet usikkerheden om, hvorvidt alle kunne deltage, har vi flyttet konferencen til nu at være den 24. august. Der er et stort ønske om at kunne holde konferencen fysisk, og derfor har vi prioriteret at rykke den til august, så vi kunne være sikre på, at så mange som muligt, der er interesserede, kan være med. 

Tilmeld dig her.

Hør dine kunders perspektiver på salgskonsulentens rolle
HUSK! At vi stadig afholder et webinar for både salgskonsulenter og salgschefer, tirsdag den 1. juni 2021 fra 15.00 – 16.00. Her vil du blandt andet møde tre af dine kunder, som giver deres perspektiv på salgskonsulentens rolle. Det kan du læse mere om her.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem