Kom med til online open house om banebrydende sorteringsteknologi

Vi vil gerne invitere dig med til et virtuelt open house torsdag den 18. november 2021 kl. 10.00 – 12.00. Her kan du høre de forskellige organisationer og virksomheder, der er med i projektet, HolyGrail 2.0, fortælle meget mere om processen, teknologien, udfordringer og projektets potentiale. 

De første open house arrangementer er nu afholdt – dels et online med ca. 150 deltagere samt et onsite arrangement med mere end 60 deltagere, der var fysisk til stede på ARC – Amager Ressourcecenter i København.

Vi er nu i projektets anden fase, hvilket betyder, at emballagerne med digitale vandmærker testes under semi-industrielle forhold, der minder om en rigtig affaldssortering. Til online arrangementet kan du fx høre om, hvordan man rent praktisk modtager og håndterer de mange forskellige emballager, som skal bruges i testen. Kom også med helt ind i maskinrummet – helt bogstaveligt talt – hvor kameraerne er påsat, så du kan se sorteringsprocessen in action.

Projektet har oplevet stor opbakning og tilslutning fra mere end 130 organisationer og virksomheder. Vi er, i MLDK, glade og stolte over at være medafsendere på en løsning, der potentielt kan være med til at sikre, at brugt emballager kan skabe værdi og blive en ressource for nye produkter.

Kunne du tænke dig at vide mere, kan du stadig nå at tilmelde dig det næste online open house den 18. november 2021, kan du tilmelde dig her via denne formular.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem