Kom med til Madværkstedet messe – book din stand allerede nu

I samarbejde med MCH Messecenter Herning slår vi igen dørene op til fødevaremessen Madværkstedet 21.-22 marts 2023 i Lokomotivværkstedet i København.

Vi kan slet ikke vente til at byde inden for til et nyt messekoncept, der mere end nogensinde sætter fokus på events og zoneopdelte oplevelsesuniverser. Med et forstærket fokus på ’værkstedstanken’ vil du denne gang have endnu bedre mulighed for at præsentere dine produktnyheder gennem produktdemonstrationer, masterclasses eller workshops. Idéen er at gøre Madværkstedet til en endnu mere levende messe, hvor de besøgende kan opleve, arbejde og deltage i events med dine produkter som omdrejningspunkt.

Madværkstedet er for professionelle fra fødevarebranchen, og afholdes hvert andet år i Lokomotivværkstedet i København.

Mere information
Vil du vide mere om dine muligheder på Madværkstedet? Så er du velkommen til at kontakte salgsansvarlig, Lykke Kirkegaard Karlsen, på lkk@mch.dk.

Find mere info om priser og områder her

Se halplan her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem