Kom med til hele tre gratis webinarer om effektivisering af værdikæden

Du har måske hørt om digitale vandmærker, men ved du også, hvordan de kan være med til at forbedre din produktion og værdikæde?

Det kan du nu blive klogere på, da vi i samarbejde med MLDK-partner hl-repro afholder tre gratis webinarer, hvori de tager udgangspunkt i Digimarc’s digitale vandmærker, og hvordan teknologien kan være med til at skabe en mere effektiv produktion, reducere spild, sørge for sporbarhed undervejs i processen samt give forbrugerne adgang til produktdata.

Mere pålidelig aflæsning af etiketter

Digimarc gør det lettere at identificere udvalgte emballager under produktionen. Dette forbedrer nøjagtigheden for ”in-line systemer”, så de kan aflæse selv svært utilgængelige etiketter, som i dag bruger ”Data Matrix-koder”. Produkter med alternative former, som for eksempel cylindre, får meget større læsbarhed og kræver ikke en speciel orientering på produktionslinjen for at blive læst, da koden er overalt på produktet. Løsningen er baseret på Digimarcs vandmærker, som ved hjælp af special software gør det muligt at scanne med inspektionssystemer samt andre smart devices.

Kvalitetskontrol der reducerer tilbagekaldelser

Digimarc-teknologien hjælper allerede store verdensomspændende virksomheder såsom Procter & Gamble og Newpoint Media Group med at sikre hurtige og mere nøjagtige scanninger.

I USA tilbagekaldes der for eksempel fødevarer for $10 millioner alene i produktionsomkostninger. Her kan Digimarc-teknologien være med til at reducere produktionsfejl samt understøtte bedre og mere sikker kvalitetskontrol for derved at øge fortjenesten. Teknologien giver muligheden for hurtigt at tjekke om front og bagetiketter matcher hinanden. Det vil sige, at sporbarheden kommer helt i front, og du vil nemt kunne følge dit produkt fra start til slut – endda helt ud til forbrugeren.

Ved brug af Digimarc adresserer man også det kommende Udvidede Producent Ansvar (EPR), da koden er i emballagen til “end-of-life“ og kan indeholde alt relevant recycling information.

Tilmeld dig webinarerne

Du kan nu tilmelde dig alle webinarerne om digitale vandmærker allerede nu – det gør du blot herunder. Webinarerne er åbne for alle interesserede.

Effektivisering af produktionen og værdikæden med digitale vandmærker: Onsdag den 14. april 2021 kl. 13.00 – 14.00

Tilmeld dig her

Sporbarhed i digitale vandmærker: Onsdag den 21. april 2021 kl. 13.00 – 14.00

Tilmeld dig her

User engagement og forbrugernes adgang til produktdata i digitale vandmærker: Tirsdag den 4. maj 2021 kl. 15.00 – 16.00

Tilmeld dig her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem