Kom med til fysisk arrangement med fokus på at sælge mere på en mere bæredygtig vis

I samarbejde med CHEP Danmark afholder vi et fysisk arrangement til dig, der leder efter nye måder at sælge mere på, men med færre omkostninger og mindre samlet påvirkning af miljøet. Arrangementet finder sted onsdag den 27. april kl. 13.30 – 18.00 hos Food Innovation House i Vejle.

En stor del af FMCG segmentets grønne omstilling sker med øget fokus på fleksibilitet, genanvendelse og ved at give tilbage efterhånden som ressourcerne er brugt. Men hvor skal du fokusere din tid og opmærksomhed?

Start med forbrugeren og dine aktiviteter i butikken, da kampagner er den eneste strategi, dine kunder ser.

Få indsigt i de vigtigste forbrugerændringer på højt niveau, og opdag friske idéer til, hvordan du kan være på forkant og vinde på detailmarkedet fra vores gæstetaler, Dorte Wimmer, Direktør for Retail Institute Scandinavia, og én af Danmarks førende eksperter i forbrugeradfærd.

Dette er en begivenhed, der er designet for FMCG repræsentanter fra områder som Commercial, Trade-Marketing og Supply Chain, der leder efter nye måder at sælge mere på, men med færre omkostninger og mindre samlet påvirkning af miljøet.

Eventet har til formål at give dig:
Indsigt i nye, innovative digitale løsninger i butikker, og europæiske ”best practice” for displaykampagner
Håndgribelige løsninger til mere virkningsfulde, effektive og mere bæredygtige kampagner med 100 % CO2-Neutrale Q+ displaypaller fra CHEP
En mulighed for at diskutere og udforske udfordringer, der ligger forude for det danske marked.

Deltag i et arrangement, der vil være interaktivt, oplevelsesrigt og – håber vi – tankevækkende.

PROGRAM

13:30 – 13:45Ankomst & kaffe
13:45 – 13:50Velkomstord ved CHEP Danmark
13:50 – 14:40Dorte Wimmer, Direktør for Retail Institute Scandinavia –
Detail sektoren under dens pt største forandring
14:40 – 14:55Torben Lund, Country General Manager CHEP Danmark –
Opbygning af bæredygtige og regenerative forsyningskæder
14:55 – 15:25Joao Nogueira, Manager CHEP Store Solutions –
Gå fremtiden i møde, start med forbrugeren
15:25 – 15:45Kaffepause
15:45– 16:15Udforsk løsninger til fremtidens butik (Showroom)
16:15 – 17:00Paneldebat

Mød oplægsholderne:

DORTE WIMMER – RETAIL INSTITUTE SCANDINAVIA, Direktør
Hun er en af de førende detail- og forbrugereksperter i Norden og holder oplæg over hele verden om fremtidens detailhandel. Hendes baggrund er i detailhandlen, hvor hun har arbejdet i over 20 år i store internationale virksomheder. Hun har specialiseret sig i at forstå morgendagens forbrugere og lavet store mængder research om Generation Z & Y og har skrevet flere bøger om retail.

TORBEN LUND – CHEP DANMARK, Country General Manager
Han er en sand tilhænger af bæredygtige forsyningskæder og har leveret visionen om at gøre CHEP Danmarks drift 100 % CO2-neutral. Han går stærkt ind for at udvide den cirkulære økonomi og dens principper i detailsektoren.

JOAO NOGUEIRA – CHEP EUROPE, Store Solutions Manager
Han har en bred ekspertise inden for detail- og forsyningskæder, der kombinerer shopper-forskning og nye trends inden for detailhandel. Han har stået for implementeringen af projekter i forskellige detailkanaler inden for markeder som UK, Frankrig, Belgien, Spanien og fokuserer nu på Danmark.

Download hele programmet her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem