Kom med i MLDK’s nye netværk: Business Development & Insight Netværk

Flere medlemmer har efterspurgt et netværk for personer, der har et særskilt ansvar for at understøtte og udvikle forretningen gennem indsigt og analyser – og vi har lyttet. Derfor etablerer vi nu Business Development & Insight Netværk. 

Etablering samt brug af indsigt og analyser i forhold til udvikling af kanaler, kunder og kategorier er derfor et centralt omdrejningspunkt for denne netværksgruppe.

Fokus på vidensdeling og erfaringsudveksling

I praksis betyder det, at der vil være stort fokus på at dele viden og erfaring med forskellige typer af indsigt, analyser og værktøjer, ligesom der typisk vil være indlæg fra relevante analyse- og konsulenthuse. Vi forventer også, at erfaringer i forhold til projekter, interne processer og organisering knyttet til forretningsudvikling kan deles.

Alt sammen foregår naturligvis indenfor rammen af de compliance regler, alle MLDK-netværk er underlagt.

Som deltager kan du have en bredere rolle i forhold til ”business development & insight” – men du kan også være mere specialiseret. Om din titel er Business Development Manager, Category Manager, Customer Marketing Manager, Insight Manager, Pricing Specialist eller en mere klassisk marketing titel, er mindre vigtig. Det vigtigste er, at du har interesse og arbejder med emner indenfor feltet.

Som deltager kan du også være mere eller mindre erfaren. Agenda og dialog vil dog have et “senior” udgangspunkt, men vi anerkender også, at man jo skal starte et sted for at blive erfaren.

Hør mere om netværket på et introduktionswebinar

Vi afholder et introduktionswebinar, hvor du kan høre mere om netværket, så du kan finde ud af, om det kan være meningsfyldt for dig eller en kollega.

NB! Har du problemer med at tilmelde dig via vores hjemmeside, så send en mail direkte til Lars Brun på lbn@mldk.org.

Introwebinar vil foregå fredag den 26. august 2022, kl. 11.00 – 12.00.

Tilmeld dig her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem