Invitation: Madværkstedets årshjul for 2022

I løbet af september måned udkommer Madværkstedet med årshjulet for 2022. Inden da afholder de en worksession, og derfor inviteres du, som medlem af MLDK, til deres første worksession mandag den 6. september i Food Innovation House i Vejle fra 9.30 – 15.00.

Selvom du ikke er abonnent på Madværkstedet, er du velkommen til at deltage i deres worksession – dette kan ovenikøbet været en god mulighed, hvis du er nysgerrig på at se, hvordan samarbejdet foregår, hvilke fordele der er ved at være abonnent af Madværkstedet, samt hvilke planer de har i støbeskeen for det næste år – helt uden forpligtelser. Der er allerede repræsentanter fra flere virksomheder fra både salg og marketing i foodservice. Er du allerede abonnent på Madværkstedet, så skulle du meget gerne have fået en mail med nærmere information.

På mødet den 6. september laves det første udkast til årshjulet for 2022. Der bliver også tid til at diskutere andre temaer såsom trafik og tilstedeværelse på de sociale medier.

Planlægning af temaer til kampagner

En af fordelene ved at være abonnent på Madværkstedet er, at du kan deltage i forskelllige kampagner til en lavere pris, da der er flere virksomheder om hvert tema. Aktiviteter er først og fremmest kendetegnet ved fælles udvikling og produktion af temamaterialer, der dels bruges fælles på MVO og dels anvendes individuelt i alle andre sammenhænge, hvor det giver mening. 

Dette betyder også, at du bedre kan prioritere og tilrettelægge, hvilke aktiviteter der giver mening for din virksomhed at være med i.

I øjeblikket produceres der fx temaet ”Efterskolernes Livretter”, der udkommer som et inspirationsunivers på Madværkstedets hjemmeside, hvor efterskolerne er inviteret med ind til at bidrage. Der er tale om et nyt permanent univers. 

Tilmelding

Er du interesseret i at høre mere eller tilmelde dig Madværkstedets worksession, er du velkommen til at skrive til Lisa på lisa@mldk.org.

Deadline for tilmelding er fredag den 27. august i næste uge, inden vi tilrettelægger dagen. Skulle det være, at du finder ud af, at du gerne vil deltage efter denne deadline, så send os en mail, og vi finder ud af det.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem