INVITATION: Gratis Plantebaseret Udviklingsnetværk – I køkkenet med danske bælgfrugter

På vegne af TurboPlant og Food Innovation House vil vi gerne invitere dig med til det næste event i gratis netværk tirsdag den 12. september fra kl. 13.00 – 16.30.

Her vil Astrid Kaae Søgaard fra Pure Dansk fortælle os om potentialet i de gamle danske bælgfrugtsorter, og hvordan man kan bruge dem på mange nye spændende måder.

Du skal ikke kun lytte, men også selv prøve kræfter med bælgfrugterne i køkkenet med hjælp fra Astrid.

Turen i køkkenet er samtidig en smagsprøve på, hvordan det er at deltage i Turbo Plant’s Kreative Udviklingsdage, hvor 10-12 håndplukkede produktudviklere fra fødevareindustrien inviteres til at eksperimentere med nye plantebaserede ingredienser fra en innovativ leverandør.

Tidspunkt og tilmelding
12. september 2023, kl. 13.00-16.30.
Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle

Tilmeld dig her

MLDK er partner i TurboPlant – et projektinitiativ med fokus på at undersøge planterige muligheder i fødevarebranchen. Læs mere her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem