Indstilling til Mærkevareleverandørernes Young Talent

INDSTIL DIN VIRKSOMHED: Mærkevareleverandørerne sætter igen spotlight på branchens mange unge talenter. Det gør vi, fordi dagligvare- og foodservicebranchen er afhængig af talenter til at fastholde og udvikle mærkevarens betydning for forbruger, forretning og samfund.

Vi er overbeviste om, at alle, der indstilles, er værdige til prisen på hver deres måde. Med Mærkevareleverandørernes Young Talent hylder vi udvalgte og kårer en enkelt vinder, der kan fremstå som repræsentanter for branchens mange talenter. Alle indstillede kan helt sikkert bidrage til den gode fortælling om FMCG-branchen og mærkevareleverandørerne.

En jury afgør, hvem der får æren af Mærkevareleverandørernes Young Talent-prisen blandt alle indstillede. Vinderen offentliggøres og kåres under festmiddagen på MLDK Årstræf den 14. marts 2024. 

Forløb
Senest 5. januar 2024 skal virksomheden indstille en eller flere personer til Mærkevareleverandørernes Young Talent-prisen samt fortælle hvorfor netop denne eller disse personer i din virksomhed er blevet indstillet. 

Teksten, der beskriver indstillingen, vil blive brugt til at fremhæve de indstillede kandidater frem mod MLDK Årstræf den 14. marts 2024. Det vil blandt andet ske i forskellige LinkedIn-opslag og i MLDK nyhedsmails, derfor er det også vigtigt, at I har fået kandidatens samtykke til delingen. 

Efter 19. januar 2024 kan I promovere indstillingen til prisen på sociale medier og på andre kanaler. På denne måde får din virksomhed og kandidaterne mere ud af nomineringen. 

Tidsplan

  • 5. januar 2024: Deadline for indstilling af kandidater
  • 14. marts 2024: Vinderen kåres på MLDK’s årstræf.

Kriterier
I afgør selv, som virksomhed, hvilke personlige og faglige egenskaber, der ligger til grund for jeres indstilling. Talent kommer i flere former, men er normalt kendetegnet ved, at man har potentialet til at blive ekstraordinær god indenfor et eller flere kompetenceområder.

De personer, der indstilles, skal desuden opfylde følgende kriterier:

  • Må have op til 5 års praktisk erfaring efter endt uddannelse (der er ikke krav om bestemte uddannelsesniveauer for de personer, der indstilles, og man skal ikke nødvendigvis være startet arbejdskarrieren i den virksomhed, der indstiller én),
  • Må være op til 33 år,
  • Skal være ansat i HQ-funktion indenfor salg og/eller marketing eller tilknyttede funktioner (CSR, demand planning, kundelogistik mv. Man kan også være i et graduate program).

Sådan indstiller du din virksomhed (senest 5. januar 2024)
Du kan indstille din virksomhed ved at udfylde en kort online formular. 

Formularen findes her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem