Indstilling til FMCG Young Talent prisen 2022

INDSTIL DIN VIRKSOMHED: Mærkevareleverandørerne sætter spotlight på branchens mange unge talenter. Det gør vi, fordi dagligvare- og foodservice branchen er afhængig af talenter til at fastholde og udvikle mærkevarens betydning for forbruger, forretning og samfund.

Med FMCG Young Talent prisen, så hylder vi udvalgte, der kan fremstå som repræsentanter for branchens mange talenter. Indstilles man til FMCG Young Talent prisen, så skal man samtidig være indstillet på at kunne indgå i forskelligt markedsføringsmateriale (fx interview). Man kan også indgå som sparringspartner for MLDK i forhold til indsatser rettet mod tiltrækning, fastholdelse og udvikling af talenter i branchen. 

FMCG Young Talent prisen 2022 går til en person, der i særlig grad har udmærket sig. Når mange af de indstillede promoveres via MLDK i løbet af det kommende år, så skyldes det, at flere vil være værdige til prisen – og at alle indstillede kan bidrage til den gode fortælling om branchen. 

En jury vælger, hvem der får æren af ”FMCG Young Talent” prisen blandt alle indstillede. Vinderen offentliggøres under festmiddagen på MLDK Årstræf 9. marts 2023. Udvalgte unge talenter inviteres af foreningen til deltagelse på MLDK Årstræf.

Forløb
Senest 27. januar 2023 skal virksomheden indstille en eller flere personer til prisen ”FMCG Young Talent”. (NB! På dette tidspunkt er det blot et eller flere navne).

Senest 9. februar 2023 skal MLDK modtage en tekst fra virksomheden, der kan bruges til at fremhæve de indstillede kandidater frem mod MLDK Årstræf. Det vil blandt andet ske i forskellige LinkedIn opslag og i MLDK nyhedsmails. Teksten færdiggøres i samarbejde med MLDK for at sikre et ensartet journalistisk udtryk. NB! Særskilt dokument fremsendes efter 27. januar.​

Den 9. marts 2023 på MLDK’s Årstræf kåres vinderen. Vinderen offentliggøres under festmiddagen om aftenen.

Tidsplan

  • 27. januar: Deadline for indstilling af kandidater (navne)
  • 9. februar: Deadline for at indsende tekst til MLDK om kandidaterne.
  • 9. marts: Vinderen kåres på MLDK’s årstræf.

Kriterier

I afgør selv, som virksomhed, hvilke personlige og faglige egenskaber, der ligger til grund for jeres indstilling. Talent kommer i flere former, men er normalt kendetegnet ved, at man har potentialet til at blive ekstraordinær god indenfor et eller flere kompetenceområder.

De personer, der indstilles, skal desuden opfylde følgende kriterier:

  • Må have op til 5 års praktisk erfaring efter endt uddannelse (der er ikke krav om bestemte uddannelsesniveauer for de personer, der indstilles, og man skal ikke nødvendigvis være startet arbejdskarrieren i den virksomhed, der indstiller én)
  • Må være op til 35 år,
  • Skal være ansat i HQ-funktion indenfor salg og/eller marketing eller tilknyttede funktioner (CSR, demand planning, kundelogistik mv. – kan også være i et graduate program)

Sådan indstiller du din virksomhed (senest 27. januar 2023)
Du kan indstille din virksomhed ved at udfylde en kort online formular. Indstilling er nu lukket.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem