Indstilling til Årets Nyhed – Away From Home

INDSTIL DIN VIRKSOMHED: Prisen Årets Nyhed – Away From Home gives til en leverandør, der succesfuldt har lanceret et produkt, et koncept eller anden løsning målrettet foodservicemarkedet i løbet af 2023.

Nyheden kan være et produkt, der i indhold og smag bidrager til en bedre gæsteoplevelse. Det kan også være et produkt eller anden løsning, der bidrager til at reducere madspild eller på anden vis mindsker ressourceforbruget ude i det enkelte køkken. Eksemplerne er flere, og fælles for de produkter eller løsninger, der nomineres er, at de er positivt modtaget af den målgruppe, de er tiltænkt.

I samarbejde med MLDK Commercial Committee AFH nominerer en jury tre produkter eller løsninger til foodservicemarkedet. Vinderen findes ved en afstemning leveret af Madværkstedet Online (MVO) og promoveres via Madværkstedets nyhedsmail, hjemmeside og sociale medier helt frem til 10. marts.

De nominerede bliver alle præsenteret under festmiddagen til MLDK’s Årstræf den 14. marts 2024. Her offentliggøres resultatet af afstemningen umiddelbart efter præsentationen af nominerede.

Forløb
Senest 5. januar 2024: skal du indsende en motivation for, hvorfor jeres produktnyhed, løsning eller koncept skal nomineres. Det skal noteres, at din egen omtale af løsning eller produkt og succes ikke efterprøves af juryen. Den del står I selv på mål for. Det er dog muligt, at juryen kan have opfølgende spørgsmål.

NB! Den tekst, I skriver, anvendes kun af juryen til brug for nominering og behøver derfor ikke at have journalistisk kvalitet.

Senest 19. januar 2024 får I at vide, om I er blevet nomineret. Fra dette tidspunkt kan nominerede også promovere indstillingen til prisen på sociale medier og på andre kanaler. På denne måde får din virksomhed mere ud af nomineringen. 

I umiddelbar forlængelse heraf, afstemmes tekst og billeder til afstemningen i dialog med de nominerede.

Tidsplan

  • 5. januar 2024: Deadline for indstilling
  • 19. januar 2024: Deltagere får at vide, om de er nomineret
  • 8. februar -10. marts 2024: Afstemning finder sted (leveres af Madværkstedet Online)
  • 14. marts 2024: Vinderen kåres under festmiddagen på MLDK’s Årstræf.

Kriterier
Da produkter, koncepter og andre løsninger kan være vanskelige at sætte ind i en fast skabelon, så er der ingen. Indstiller I et produkt eller anden løsning, så har I sikkert en god fornemmelse for, hvad der er vigtigt i en beskrivelse, og hvilke gode begrundelser der er, for at jeres produktnyhed eller løsning skal nomineres. 

Juryens kriterier er beskrevet som retningsgivende under omtalen af prisen. Beskrivelse i tekst må maksimalt modsvare en A4-side og kan ofte skrives meget kortere. Der er mulighed for at uploade op til 5 produkt- eller løsningsbilleder.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem