Indstilling til Årets Field Sales Team

INDSTIL DIN VIRKSOMHED: Viljen og evnen til at gøre en forskel i butik vil vi gerne anerkende og promovere hos Mærkevareleverandørerne. Derfor uddeler vi prisen Årets Field Sales Team på MLDK’s Årstræf 14. marts 2024.

Nominering og kåring sker ikke med udgangspunkt i specifikke målinger (f.eks. Gradient Butik). Derimod er den baseret på virksomhedens egen motivering af, hvorfor jeres salgsstyrke er en god kandidat. Forskellige typer af succeshistorier anerkendes som grundlag for jeres indstilling. Det vigtige er, at der er en oplevelse eller læring, som andre i tilsvarende situation kan inspireres af. Derfor er dine muligheder for nominering uafhængig af, om du er en mindre eller større aktør i branchen. Vi kårer ikke nødvendigvis årets bedste salgsstyrke – vi kårer Årets Field Sales Team.

Vi opfordrer alle MLDK-medlemsvirksomheder med en salgsstyrke til at overveje, om der ikke er en god grund til at indstille salgsstyrken til prisen: Årets Field Sales Team 2023.

I samarbejde med MLDK Commercial Committee nominerer en uvildig ekstern jury 5 virksomheder. Vinderen findes umiddelbart op til årstræffet, der finder sted den 14. marts ved afstemning blandt alle salgsstyrke-ansvarlige (én stemme per virksomhed). Denne kåringsmodel vil nogle også kende fra fodboldens verden, hvor trænere i division og liga selv kårer årets træner. Vinderen offentliggøres og kåres under festmiddagen om aftenen.

Forløb
Senest 5. januar 2024 skal du indsende en motivation for, hvorfor jeres salgsstyrke skal nomineres. Det skal noteres, at jeres beskrivelse af egen succeshistorie ikke efterprøves af juryen. Den del står I selv på mål for. Det er dog muligt, at juryen kan have opfølgende spørgsmål.

Senest 19. januar 2024 får I at vide, om I er blevet nomineret. Fra dette tidspunkt kan nominerede også promovere indstillingen til prisen på sociale medier og på andre kanaler. På denne måde får din virksomhed mere ud af nomineringen. På baggrund af jeres indstilling udarbejdes den tekst, vi bruger, når der skal stemmes om vinderen blandt salgsstyrke-ansvarlige hos MLDK-medlemmer (én stemme per virksomhed).

I perioden fra 1. marts – 10. marts 2024. Afstemning finder sted blandt salgsstyrke-ansvarlige​. 

Tidsplan

  • 5. januar 2024: Deadline for indstilling
  • 19. januar 2024: Deltagere får at vide, om de er nomineret
  • 1. – 10. marts 2024: Afstemning finder sted blandt salgsstyrke-ansvarlige​
  • 14. marts 2024: Vinderen kåres​ under festmiddagen på MLDK Årstræf 2024

Kriterier
Nomineringen baseres på jeres egen motivering af, hvorfor jeres salgsstyrke er kandidat til Årets Field Sales Team – hvad enten I er 3 eller 20 i teamet. For at imødekomme, at forskellige virksomheder har forskellige muligheder, så anerkendes alle typer af succeshistorier. Det vigtige er, at der som sagt er en aha-oplevelse eller læring, som andre i samme situation kan inspireres af. Succeshistorier kan være knyttet til noget organisatorisk, fagligt, resultatmæssigt, brug af værktøjer eller noget helt femte – måske en udvikling over en længere periode med bestemt fokus. Som virksomhed og ansvarlig for field sales, så ved du/I helt sikkert, hvornår noget faktisk har været rigtig godt. Husk at notere oplevelsen eller læringen, der kan være til inspiration for kollegaerne i branchen, der har samme udgangspunkt eller situation.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem