Hvad er de mest miljøvenlige takeaway-emballager og -service?

FOODEXPO 2022: Kom og hør Horesta fortælle om, hvordan man kan skabe mere miljøvenlige takeaway-emballager og service sammen med Duni, Abena og Greenway.

Horesta har på vegne af restaurationsbranchen indgået i et sektorsamarbejde med Miljøministeriet med det formål at realisere potentialer for mere genbrug, genanvendelse og reduktion af plast til takeaway-emballager.

Sektorsamarbejdet skal ses i sammenhæng med den politiske aftale om ”Klimaplan for en grøn affaldssektor og cirkulær økonomi”, som har fastsat et reduktionsmål for plast i takeaway-emballager på 50% i 2026. Mød de tre emballageproducerende virksomheder, Duni, Abena og Greenway, som præsenterer deres løsninger og udfordres på, hvordan løsningerne kan bidrage til, at man når de fastsatte reduktionsmål.

Hvor og hvornår:
Hvad er de mest miljøvenlige takeaway-emballager og -service?
v/Mikal Holt Jensen, Miljøchef, Horesta & Tine Skriver, Fødevarechef, Horesta samt Duni, Abena og Greenway.
Madværkstedets scene i Hal M, mandag kl. 14.00 – 14.30

Madværkstedet scene til Foodexpo 2022

I samarbejde med Madværkstedet har vi stablet et spændende program på benene med fokus på bæredygtighed. I løbet af messens tre dage, kan du på foredragsscenen i Hal M opleve offentlige køkkener, fagpersoner og selvfølgelig Madværkstedets egne leverandører give deres perspektiver på, hvordan de arbejder med klima, madspild og plantebaseret mad. Der vil både være paneldebatter, samtaler, oplæg og grønne virksomheder, der pitcher deres koncepter.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem