Har du også lagt mærke til det?

Du har nok allerede set det, men den seneste måned har vi forandret meget i foreningen. Vi har fået nyt navn, ny hjemmeside, nyt design og nu opruster vi også på kommunikationsfronten.

Forandring fryder – særligt, når det er til gavn for vores medlemmer. Den 9. marts lancerede vi som bekendt vores nye navn, Mærkevareleverandørerne, og med det navn følger også nye kommunikative initiativer, som alle skal bidrage til at styrke værdien af dit medlemskab. Vi ønsker nemlig, at du får mest muligt ud af at være medlem af en forening, der går forrest i kampen for at styrke mærkevarens position. Derfor giver vi dig her et lille overblik over vores fremadrettet kommunikationsindsats, så du ved, hvornår du skal holde øje med din mailbox.

Nyheder med relevans

Hver uge finder du nyheder på vores hjemmeside, der alle bidrager med indsigt i den branche, du er en del af.  Måske udgiver vi en rapport om, hvordan du kan styrke din virksomhed ved hjælp af digitale teknologier eller giver dig adgang til det nyeste food magasin. Du vil også kunne finde nyheder, der understøtter vores strategiske prioriteter såsom nyt vedrørende kampen mod Unfair Trading Practice, nye forretningsmodeller samt lovgivninger, der har betydning for branchen. Og så minder vi dig naturligvis også om kommende arrangementer, som vi afholder her hos Mærkevareleverandørerne.

Vi er i din mailbox hver uge

Hvis du ikke lige kommer forbi vores hjemmeside hver dag, så frygt ej, de vigtigste nyheder lander nemlig også i din mailbox hver fredag morgen. I nyhedsbrevet samler vi de vigtigste artikler fra ugen og minder dig om, hvilke arrangementer, du har mulighed for at deltage i. Det er også her, vi fremover udsender relevante medlemssurveys.

MLDK Månedsupdate

Som medlem af foreningen er det væsentligt at være opdateret på vores tiltag. Særligt, fordi vores initiativer og projekter tager udgangspunkt i jer medlemmers ønsker og behov. Som noget nyt udkommer vi derfor den sidste torsdag i måneden med MLDK Månedsupdate. En månedsupdate, der tager udgangspunkt i vores handlingsplan og strategiske prioriteter, og som giver dig en opdatering på, hvilke projekter vi har særlig meget fokus på i den pågældende periode. 


Vi håber, du vil følge med, og at vores kommunikation skaber værdi. Hvis du slet ikke kan få nok af os, så følg os også endelig på LinkedIn ved at klikke lige her. Så er du hele tiden up to date på det seneste fra os!

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem