GS1Trade Exact og Image kampagne 2017

Du får:

  • Gratis tjek af, om jeres produktdata er korrekte. Det vil sige, at vi tjekker, om de data du har lagt ind i GS1Trade Sync stemmer overens med det fysiske produkts labelinformationer og dimensioner.
  • Gratis marketing- og planogrambilleder

*​Afhængig af medlemskategori gælder tilbuddet et varierende antal produkter.

Vi sætter handling bag ordene om, at GS1 vil hjælpe sine medlemmer med at højne kvaliteten af deres produktstamdata – til gavn for hele forsyningskæden.

Hvorfor gør vi det?

GS1 Denmark vil bidrage til en højere kvalitet af stamdata og fotos i dansk dagligvarehandel og foodsevicebranche. Men ligeså vigtigt gør vi det for at skabe læring hos leverandører om, hvordan man måler og vejer korrekt. Derfor får du efter tjekket en rapport med forklaring af, hvad der er måtte være galt, så du er bedre rustet til næste produktoprettelse.

Hvad er next step?

Vi har sat midler af til at få op imod 30.000 produkter tjekket og fotograferet i løbet af året og arbejder på, at så mange GS1Trade Sync-medlemmer som muligt får glæde af tilbuddet. Det har som konsekvens, at ikke alle medlemmer vil kunne få tjekket samtlige af deres produkter. Alle GS1Trade Sync-medlemmer bliver kontaktet direkte for at aftale, hvilke produkter, der kan blive tjekket, og hvornår. Mængden afhænger af virksomhedens størrelse, og om produktet er aktivt i GS1Trade Sync inden 30. juni.

Du kan bestille tid allerede nu på www.gs1.dk/bestiltid

Det er det fysiske produkt, der skal indsendes til tjek og fotografering, ikke en pdf eller lignende.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem