Grundkursus om udvidet producentansvar omfatter nu også engangsplastdirektivet

Vi har nu tilføjet engangsplastdirektivet, der træder i kraft allerede den 1. juli i år, til vores grundkursus om udvidet producentansvar. Bliv klædt godt på i forhold til lovgivningens grundlæggende elementer, og hvad det nærmere betyder for dagligvareproducenterne.

Engangsplastdirektivet vil medføre, at en lang række engangsplastprodukter enten bliver forbudte, omfattet af oprydnings- og producentansvar eller skal mærkes særskilt. Direktivet har betydning for alle virksomheder, der afsætter og/eller producerer engangsplastprodukter på det danske marked.

Vi afholder et grundkursus torsdag den 6. maj kl. 09.00 – 10.00, hvor vi hjælper dig med at forstå de grundlæggende dele af både lovgivningen om engangsplast, såvel som udvidet producentansvar.

Webinaret er kun for MLDK-medlemmer. 

Du kan læse mere om webinaret og tilmelde dig her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem