Gratis lån af demo-supermarked i Food Innovation House i Vejle

Vi kan nu tilbyde to af vores medlemmer at låne demo-supermarkedet for en dag helt gratis. Du skal dog være hurtig på tasterne, da det er efter først-til-mølle princippet.

De af jer, der har besøgt os i Food Innovation House i Vejle, har måske også besøgt demo-supermarkedet – et inspirerende rum, der kan skabe den helt rette instore stemning til dit næste salgsmøde.

Demo-supermarkedet er nemlig særligt velegnet til afholdelse af salgsmøder, og så er der mulighed for space-opbygning samt præsentation af udstillingsmaterialer. Lokalet er desuden udstyret med alt det nødvendige AV-udstyr. Salgsmødet kan suppleres med brug af MLDK’s mødelokale, som jo altid udlånes helt gratis til MLDK´s medlemmer. Det kan du læse mere om her. Forplejning tilkøbes – dog med meget favorable priser.

Normalprisen for at leje demo-supermarkedet er på kr. 5.000,- og for MLDK-medlemmer kr. 3.500,-.

Er du MLDK-medlem og interesseret i at låne demo-supermarkedet gratis, så send en forespørgsel til Anna Kirkeby på ak@mldk.org, og så vil hun tjekke tilgængeligheden af lokalet.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem