Go Dreams indstilling til Årets Field Sales Team 

Go Dream fremhæver holdånd, tæt samarbejde og stor accept og interesse for hinanden – også personligt – som helt afgørende for teamets formåen. Viljen til at få hinanden til at lykkes hver for sig og som gruppe, er egenskaber, der vurderes som helt afgørende for et mindre Field Sales Team på fem personer. Det er en win for både Go Dream, butikker og den enkelte konsulent. 

GO DREAMs salgschef har indstillet virksomhedens field sales team; Kim Nibe, Irma Pedersen, Niclas Ørum-Bruun, Simone Lund og Marie Nielsen. Der er mange grunde hertil, men primært fremhæves to fremtrædende kvaliteter teamet i den grad excellerer i. 

WE ARE ONE TEAM  

Man føler sig aldrig alene – hverken om sine succeser eller udfordringer.  

Året har budt på en håndfuld udfordringer, hvor teamet i den grad har rykket sammen og hjulpet hinanden igennem. Der bliver i den grad løftet i flok og teamets samlede præstation bliver altid prioriteret over ens egne resultater. Der bliver kørt på kryds og tværs af landet for at hjælpe eller sparre med sine kollegaer.  

Eksempelvis kan nævnes en tid med underbemanding, hvor alle frivilligt bød ind med ekstra hjælp, hvilket betød flere dage væk hjemme fra privaten og egne butikker. 

VI TØR FEJLE OG VÆRE SÅRBARE  

Én af teamets absolut største kvaliteter er, at alle er transparente og tør være sårbare. Vi fejrer hinandens fejl og bakker op, når noget er svært – både professionelt som privat. Salgschef Marianne Hunt udtrykker stor respekt og taknemmelig for den åbenhed og ærlighed, der vises i teamet. Teamet består af fem vidt forskellige personligheder, der har hver deres måde at planlægge og eksekvere på. Det betyder, at de kan diskutere og være uenige, men altid med stor respekt, humor og glimt i øjet. Det er bestemt aldrig kedeligt, når vi alle er samlet. 

Teamet fortjener i den grad at blive anerkendt, ikke kun for deres kæmpe arbejdsindsats, især i en ekstremt travl julehandel, men især for at anerkende og acceptere hinandens forskelligheder, og for altid at træde til, når der er brug for en ekstra hånd eller skulder! 

En afstemning finder sted blandt salgsstyrke-ansvarlige i starten af marts måned for at finde vinderen, der kåres på MLDK Årstræf 2024 den 14. marts.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem