Future Leaders til DLF Årstræf

Den 8. marts afholder vi et brag af et arrangement, når vi inviterer til det årlige DLF Årstræf og samtidig fejrer DLF’s 50’ års jubilæum. Det gør vi under overskriften ”Fremtidens forbrugere skaber fremtidens handel” , og derfor inviterer vi i år Future Leaders med til arrangementet – en række udvalgte unge, som enten lige har færdiggjort deres uddannelse, deltager i et graduate-forløb eller som står til at afslutte en Cand.merc eller HD-uddannelse inden for det kommende år.

Direktør Niels Jensen fortæller om initiativet;
”Vi synes, det er et naturligt tiltag at tage nogle af fremtidens ledere med til vores årstræf, netop fordi vi i år sætter fokus på fremtidens branche. Det er vigtigt, at vi som branche gør os attraktive for dem, der skal tage over. Det er jo dem, som skal være med til at udvikle den. Og så er årstræffet en oplagt mulighed for de unge at få indsigt og kendskab til branchen, fordi vi denne dag samler nogle af dens topledere og sætter fokus på de mest tidsaktuelle emner”.

For at få et bredt udsnit af unge fra forskellige dele af branchen har vi bedt både grossister, leverandører og detailkæder udvælge et antal Future Leaders, og vi ser frem til at møde dem alle til årstræffet!

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem