Fritz Schur Consumer Products indstilling til Årets Field Sales Team 

Fritz Schurs salgsstyrke A-brands har gennem deres exceptionelle præstationer og dedikation skabt – ikke kun en stærk salgskraft – men også et unikt fællesskab præget af tilhørsforhold og loyalitet, både i forhold til virksomheden og i helt særlig grad til deres opdragsgivere og principaler.

Fællesskab og teamånd
A-brands har demonstreret en bemærkelsesværdig evne til at skabe og opretholde et positivt fællesskab inden for teamet. Deres samarbejde og støtte til hinanden styrker ikke kun arbejdsmiljøet, men er også helt afgørende for at opnå fælles mål. Gennem daglig sparring om både udfordringer og succeser, deles viden, erfaringer og succeser og skaber en kultur, hvor hver enkelt medarbejder føler sig set, hørt og værdsat. 

Vores incitament program er – efter teamets eget valg – derfor også bygget op med fokus på teamets samlede indsats og styrke.

Tilhørsforhold og engagement
Teamet viser hver dag en enestående evne til at skabe og opretholde et stærkt tilhørsforhold til teamet og virksomheden. Nøgleord som åbenhed, lydhørhed og respekt for hinandens forskelligheder, styrker såvel relationerne internt, som de styrker en daglig atmosfære af tryghed og trivsel. Det stærke tilhørsforhold til både team og virksomhed er afgørende for medarbejdernes engagement og motivation, og det afspejles i de imponerende salgsresultater og ikke mindst i en meget lav grad af rotation blandt medarbejderne.

Loyalitet til teamet
Hver enkelt medarbejder udviser en imponerende dedikation til teamets succes, og deres vilje til at gå ekstra skridt for hinanden er en inspirerende kilde til motivation for os alle. Denne loyalitet skaber et miljø, hvor alle føler sig ansvarlige for hinanden og for teamets samlede præstationer. Sammenholdet blandt salgsstyrken er en vigtig brik i hele Fritz Schur Consumer Products’ DNA, som en arbejdsplads med et stærkt sammenhold og fællesskab.

Loyalitet og engagement til principaler
Salgsstyrken viser ikke bare loyalitet internt, men demonstrerer hver dag en forpligtelse til at opretholde højeste standarder for service og professionalisme over for vores opdragsgivere, kunder og principaler. Deres integritet og ærlighed i forretningsforholdene skaber tillid hos vores kunder og bidrager væsentligt til vores virksomheds succes. 

Det betyder, at vi lykkes med langvarige og succesfulde partnerskaber – som fx med Zelected Foods, som snart runder 20 år som principal i det Schurske hus. Vores salgsstyrke er en væsentlig brik i Zelected Foods kontinuerlige succes i butikkerne, hvor vores lange relation til såvel butikkerne som til dem som opdragsgiver, har skabt tillid og tryghed til store succesfulde satsninger.

En afstemning finder sted blandt salgsstyrke-ansvarlige i starten af marts måned for at finde vinderen, der kåres på MLDK Årstræf 2024 den 14. marts.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem