Fremtidens køkken – bananskræller, mælkebøttehjerter og vandmelonskal

FOODEXPO 2022: Kom og hør Liselotte fortælle om hendes syn på klimamad, hvor bananskræller, mælkebøttehjerter og vandmelonskal finder vej til tallerkenen side om side med danske bælgfrugter, tang og sæsongrønt i helt ualmindeligt almindelige retter.

Verden går nye tider i møde, og i Danmark gør vi meget for at sikre en bedre fremtid for kloden.

Lad vejen være fuld af sjove oplevelser og go’ smag. Lær at trylle dine rester om til gæstemad. Glem at handle ind, og skab magi alligevel. Fyld dit køkken med glæde, energi og gode råvarer, både dem du kan købe, men også dem du finder i haven, grøftekanten, skoven og havet.

Liselotte Kira Gregers Andersen, alias Kokken på Kanten, er kulinarisk fritænker og specialist i skæve vinkler. I hendes verden finder bananskræller, mælkebøttehjerter og vandmelonskal vej til tallerkenen side om side med danske bælgfrugter, tang og sæsongrønt i helt ualmindeligt almindelige retter. Se bare hendes Instagram, der bugner af inspirerende billeder. Til Foodexpo 2022, vil Liselotte fortælle om hendes syn på klimamad i oplægget ”Fremtidens Køkken”.

Hvor og hvornår: Fremtidens Køkken v/ Liselotte Kira Gregers Andersen, Stifter, Kokken på Kanten, Madværkstedets scene i Hal M, søndag kl. 13.00 – 13.30.

Madværkstedet scene til Foodexpo 2022

I samarbejde med Madværkstedet har vi stablet et spændende program på benene med fokus på bæredygtighed. I løbet af messens tre dage, kan du på foredragsscenen i Hal M opleve offentlige køkkener, fagpersoner og selvfølgelig Madværkstedets egne leverandører give deres perspektiver på, hvordan de arbejder med klima, madspild og plantebaseret mad. Der vil både være paneldebatter, samtaler, oplæg og grønne virksomheder, der pitcher deres koncepter.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem