Forrygende mærkevareleverandørbesøg med fokus på iværksætteri og arbejdskraft

I går havde MLDK-medlem og mærkevareleverandør The Whole Company besøg af Folketingsmedlem for Socialdemokratiet, Per Husted Nielsen.

“Det er spændende at komme på virksomhedsbesøg og særligt hos The Whole Company, der besidder en iværksætterånd, der taler til mit erhvervselskende hjerte. Jeg har selv arbejdet med iværksætteri og forretningsudvikling i mange år, inden jeg gik ind i politik, og det er derfor en stor fornøjelse at få indblik i de forskellige processer og omfattende overvejelser, der går ind i at skabe innovative kvalitetsmærkevarer til forbrugerne” siger Per Husted.

Vidste du for eksempel, at The Whole Company startede som en en-mands iværksættervirksomhed i stifter og adm. direktør, Henrik Winther-Olsens, forældres kælder, hvor de selv pakkede produkterne, til nu at være en produktionsvirksomhed med flere forskellige lokationer i Danmark og ca. 170 medarbejdere?

Iværksætterånden er stadig en vigtig hjørnesten i virksomheden, der i dag producerer en lang række af Danmarks kendte varemærker, såsom Castus, Fredsted The, Trope og Heidelberg.

Det blev også til en snak om arbejdskraft, der ligger folketingsmedlemmet meget på sinde. For arbejdskraften i Nordjylland er både værdifuld og uundværlig, men desværre også en mangelvare. For flere år med corona-krise, inflation og usikkerhed har sat sit præg på arbejdsmarkedet.

Henrik Winther-Olsen har da også set frem til besøget og de mange gode snakke: ”Jeg er glad for, at vi har lokale politikere, som interesserer sig for, hvordan virkeligheden ser ud for os herude i produktions-Danmark, og det har været en fornøjelse med en god og givtig snak med Per om både mærkevaren og hans politiske perspektiv.”

Besøget fandt sted i Vadum nær Aalborg, hvor The Whole Companys’ brand, Castus, produceres.

Tak til Per for at vise interesse i The Whole Company og mærkevareleverandørerne og til Henrik for at tage rigtig godt imod os.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem