Foodexpo udskydes til marts 2022

Grundet de nye corona-restriktioner, har MCH Messecenter Herning været nødsaget til at meddele, at Foodexpo – Nordens største fødevaremesse – ikke bliver afholdt i 2021 som planlagt, men i stedet flyttes til marts 2022. Den realitet kalder på alternativer til at få budskaber om nye produkter og løsninger formidlet i foodservicebranchen.

MLDK bakker op om beslutning
Foodexpo er for tredje gang blevet udsat på blot 9 måneder, siden den stod til at løbe af stablen i marts 2020, hvor Danmark blev lukket ned. I en pressemeddelse fra MCH Messecenter Herning, lægges der vægt på, at beslutningen er sket i tæt dialog med messekomitéens 13 brancheforeninger og organisationer, der både repræsenterer udstillere og besøgende på messen. Beslutningen bunder især i en bekymring for, hvilke restriktioner der gør sig gældende i marts 2021 samt smittefaren, der kan resultere i en begrænsning af messens normalt høje besøgstal.

MLDK er én af foreningerne bag Foodexpo, der giver sin fulde opbakning til beslutningen om at udskyde messen, og MLDKs egen direktør, Niels Jensen, udtaler:

“Vores branche er stadig hårdt ramt af coronasituationen, og derfor er der ingen tvivl om, at det eneste rigtige at gøre er at udskyde messen et år. I MLDK bakker vi derfor fuldt op om beslutningen, og vores medlemmer ser frem til igen at møde kunderne på Foodexpo i 2022”.

Madværkstedet kan hjælpe med at få budskaberne ud til slutbrugeren
I 2020 har behovet for nytænkning været uundgåeligt, og det har været nødvendigt at gentænke og tilpasse mange eksisterende koncepter til en ny realitet. Madværkstedet Online er et online univers drevet af et leverandørfællesskab under MLDK – Mærkevareleverandørforeningen, og det er en af hjørnestenene i fællesskabet at bidrage til at få budskaberne ud til slutbrugerne i foodservicebranchen. I tillæg til nuværende temaplaner for 2021, så vil vi se på, hvad vi yderligere kan gøre for at udfylde det tomrum et aflyst Foodexpo efterlader. Alt sammen til glæde for både ”udstillere” og “besøgende”, der fortsat må kigge langt efter et fælles mødested.

Du kan høre mere om Madværkstedet, medieplan for 2021 og deltagerpriser ved at skrive til Lars Brun på lbn@mldk.org.

NB! Madværkstedet.dk er åben for alle leverandører til foodservicemarkedet.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem