Foodexpo 2018 er lige om hjørnet!

D. 18.-20. Marts 2018 slår Messecenter Herning endnu engang dørene op for Foodexpo, og vi kan næsten ikke vente! Igen i år har Mærkevareleverandørerne været en aktiv medspiller i udviklingen af en stærk voksende messe, og vi glæder os over den store opbakning, der har været til messen blandt vores medlemmer.

En messe med vokseværk

Der har til stor glæde vist sig stor opbakning til messen, og i år bliver der endnu mere plads til inspiration og skønne madoplevelser, når der åbnes op for to ekstra haller. Du kan se frem til helt nye koncepthaller inden for både detail, økologi, hotelindretning, og så kan du også opleve ’Madtemplet’ – et trendområde, der sætter oplevelsen i fokus.

Vi vil naturligvis gerne opfordre jer til at besøge Foodexpo, og skal I deltage med en stand på messen, opfordrer vi jer til at gøre brug af det markedsføringsmateriale, som Foodexpo stiller til rådighed. For mere info herom kontakt Maria Raahauge Clausen, MCH på mrc@mch.dk eller 99 26 98 70

Du kan læse mere om de forskellige aktiviteter på Foodexpo lige her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem