food magasinet vol. 9 – om mærkevaren

food magasinet vol. 9 dykker vi ned i mærkevaren som omdrejningspunkt for vækst og værdiskabelse i foodservicebranchen. Du får indblik i, hvad leverandørerne gør for at styrke deres brand, hvordan mærkevareleverandører og professionelle køkkener samarbejder, hvordan køkkenerne bruger brands til at hæve kvalitetsniveauet og hvilke elementer køkkenerne ser som de væsentligste i et brandsamarbejde.

To af landets største brandingeksperter kommer med deres ret forskellige bud på, hvordan man med fordel kan arbejde med branding af sit brand – eller sit køkken/spisested.

Og så giver magasinet dig et kort indblik i Foodexpo 2018 – Nordens største fødevaremesse – hvor branchen mødes til inspiration og dialog. I forlængelse heraf finder du i magasinet to leverandørers forventninger til og planer for Foodexpo 2018.

Se food magasinet vol. 9 her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem