Få mere information om klimaforløb i samarbejde med Coop

Tidligere på måneden afholdte vi et introduktionsmøde om Science Based Targets i samarbejde med Coop og konsulenthuset Viegand Maagøe. Vi har samlet al materiale til dig fra mødet.

Science Based Targets er en videnskabsbaseret tilgang til jeres klimaarbejde, der stiller krav til den måde man som virksomhed sætter og afrapporterer sine klimamål på. Der er større fokus på metoden, og mange virksomheder har allerede tilmeldt sig. Derfor udbyder vi et klimaforløb, hvor man kan blive hjulpet godt på vej med SBT.Vi har samlet al materiale til dig fra informationsmødet på vores medlemsportal, hvis du kunne tænke dig at vide mere om SBT og klimaforløbet.

Find al materialet her

OBS: Har du ikke en profil til vores medlemsportal, men er ansat i en af vores medlemsvirksomheder, så tag kontakt til Anna på ak@mldk.org, og så skal hun nok hjælpe dig med at blive oprettet som bruger.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem