Få indsigt i markedsudviklingen, og hvordan din virksomhed performer inden for foodservice

Hos MLDK Mærkevareleverandørerne har vi udviklet MLDK Foodservice Markedsindex, så du kan få et overblik over, hvordan din virksomhed performer – både på det overordnede niveau, men også inden for de fire hovedkategorier frost, fersk, kolonial samt drikkevarer. Data fra din egen virksomhed sammenlignes med den øvrig tilgængelige data fra andre deltagende medlemsvirksomheder, så du har mulighed for at få et overblik over den generelle markedsudvikling i foodservice branchen og benchmarke dig i forhold til denne. Eksempelvis viser MLDK Foodservice Markedsindex, at salgsudviklingen blandt de deltagende virksomheder har en samlet stigning på 4,2% år til dato i forhold til 2017. Tal som disse har du naturligvis også mulighed for at få brudt ned på specifikke kategorier og kanaler.

Så let er det at være med

Vi synes selvfølgelig, det skal være enkelt for dig at deltage i vores markedsindex. Derfor skal du, som det eneste udfylde et simpelt excel-ark, hvori du blandt andet oplyser din netteomsætning, og sende det til os i starten af hver måned. Herefter samler vi alt data fra de medvirkende virksomheder og et par dage efter, lander der et opdateret markedsindex i den mailboks.

Vi sikrer dig fuld anonymitet

For at sikre, at din data ikke misbruges, holdes alle deltagende virksomheder anonyme. Det betyder, at du kan sammenligne dig med andre virksomheder, men du kan ikke se, hvilke specifikke virksomheder, du måles med. Af samme grund gøres der kun data tilgængelig for de kategorier, hvor mindst fire leverandører er repræsenteret.


Tilmeld dig nu og få rabat!

Er du medlem af MLDK Mærkevareleverandørerne, men endnu ikke bruger af vores markedsindex, får du lige nu det første års abonnement på markedsindexet gratis, og herefter er prisen 5.000 kr. årligt.

Lyder MLDK Foodservice Markedsindex som noget for dig? Så tag endelig fat i Birthe Schrøder på + 45 21 45 93 81 eller bs@mldk.org for mere information og tilmelding.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem