Få hjælp til lave vidensbaserede klimamål i webinar om Science Based Targets

Hvordan kan du arbejde med klimamål i din virksomhed? Og præcis hvordan kan du sikre dig, at dine bæredygtige tiltag lever op til en vidensbaseret kvalitetssikring?

Disse er blot nogle af de spørgsmål, som vi besvarer i et webinar på tirsdag kl. 14.00 – 14.30 i næste uge. I samarbejde med Global Compact Network Denmark vil vi nemlig introducere dig til Science Based Targets initiative (SBTi).

Science Based Target Initiative er et samarbejde mellem Carbon Disclosure Project (CDP), World Resources Institute (WRI), Verdensnaturfonden WWF og United Nations Global Compact (UNGC). Formålet er at skabe en global standard til, hvordan man både arbejder med og afrapporter på klimamål.

Flere og flere virksomheder tilslutter sig initiativet, der på verdensplan allerede har knap 2400 virksomheder tilsluttet, herunder mere end 50 danske virksomheder, som eksempelvis Arla Foods, Orkla i Danmark, Stryhns Gruppen og Carlsberg Group.

Webinaret finder sted tirsdag den 1. februar kl. 14.00 – 14.30 og er kun for medlemmer af MLDK.

Tilmeld dig webinaret her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem