Få et akademisk perspektiv på influencer marketing

Anna-Bertha Heeris Christensen er PhD-fellow hos CBS, og vores anden oplægsholder til webinaret om influencer marketing denne fredag. Hun vil med sin stærke akademiske baggrundsviden i både marketing og branding give os et interessant indblik i marketingsdisciplinen.

”Influencer marketing er en praktik, hvori adskillige aktører indgår. Det medfører, at man, for at kunne føre succesfulde influencer marketing-kampagner, bør forstå de forskellige aktørers roller, herunder styrker og svagheder. Det er afgørende, at man ikke blot anskuer influenceres som kanal-produkter, for så mister det sin værdi.

– Anna-Bertha Heeris Christensen.
Strategi, human branding og konflikter i influencer marketing
I oplægget vil hun komme ind på tre hovedemner, der tilsammen anskueliggør influencer marketing som en strategisk marketing praktik.

Først med afsæt i human branding, præsenterer hun grundpillerne for oprindelsen af influencers, og hvad deres kerne er. Næst kommer hun ind på influencer marketing som strategisk marketing værktøj og hvilke elementer, der bør gennemsyre marketingarbejdet omhandlende influencer marketing. Til sidst kommer hun ind på hvorfor – og hvilke – konflikter, der som oftest opstår i arbejdet med influencers, samt hvordan disse eventuelt kan udbedres.

Anna-Berthas oplæg er baseret på hendes PhD forskning og er i grove træk et indblik i en forskningsartikel, der er under review hos Journal of Advertising, og som hedder “The Practice of Influencer Advertising: Bridging Between Two Logics”.

Webinar om influencer marketing
Fredag den 19. februar 2021
Kl. 14-15
Kun for medlemmer af MLDK.

Tilmeld dig her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem