Er vi alle influencers i fremtiden?

Det giver Rasmus Arendt Nielsen fra bureauet Brandheroes sit bud på, når han, som den ene af oplægsholderne til et kommende webinar, vil fortælle mere om influencer marketing.

“Begreberne mini-, mikro-, makro- og megainfluencere er allerede forældede. I fremtiden er vi alle influencere – og dén indsigt kan være værdifuld, når marketingsaktiviteterne planlægges” fortæller han.

Nogle af de punkter Rasmus vil komme ind på

  • Hvorfor taler vi overhovedet om influencers – og er det overhovedet så ”moderne”, som det lyder?
  • Influencers og deres berettigelse i et bredt marketingmix
  • Influencers er som NLP-terapeuter og håndlæsere. Det er ikke en beskyttet titel – og nærmer vi os ikke snart en erkendelse af, at vi alle er influencers? Og hvis det er tilfældet, hvordan bruger vi så den indsigt i vores marketingaktiviteter?
  • Fremtiden for dem vi, i dag, kender som influenter.
  • Så nemt er det at gøre selv.

Et bureau med stor erfaring inden for influencer marketing
Brandheroes har specialiseret sig i mikroinfluencermarketing og er blandt de største aktører på den globale scene med kunder som The Body Shop, Primark, Dyson, Bestseller, H&M, Puma, L’Oréal, Arla og mere end 750 andre profilerede brands.

Gennem de seneste år har Brandheroes aktiveret mere end 100.000 influencers på tværs af 42 markeder og med udgangspunkt i erfaringerne heraf, vil Rasmus komme med hans bud på ”fremtidens influencer marketing” – som måske ikke er helt så glorificeret som i dag.

Webinar om influencer marketing
Fredag den 19. februar 2021
Kl. 14-15

Tilmeld dig her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem