En messe med inspiration og dialog

Søndag til tirsdag deltog vi på Foodexpo – Nordens største fødevaremesse. En messe, der i høj grad gav anledning til god dialog mellem leverandører og kunder.

Igen i år dannede Messecenter Herning de perfekte rammer for, at leverandører i foodservice branchen kunne komme i dialog med både nuværende og nye potentielle kunder, og det var endnu engang en stor fornøjelse at se så mange engagerede udstillere, der alle gjorde en stor indsats for at give de knap 26.000 besøgende inspirerende madoplevelser.

Også for os hos Mærkevareleverandørerne var messe en god anledning til at møde nogle af jer mange medlemmer, og en af vores netværksgrupper benyttede også messen til at afholde deres egen workshop. Her blev der i dialog med 10 inviterede kantineansvarlige sat fokus på,  hvordan man som leverandør bedst mulig kan skabe værdi for de kantineansvarlige. Et emne, der er særlig væsentlig at skabe opmærksomhed omkring i takt med, at foodservice branchen i disse år blot vokser sig større, og et godt initiativ med en workshop til at maksimere værdien af en netværksgruppe.

Derudover var messen naturligvis også en god mulighed for os for at møde nye potentielle medlemmer af Mærkevareleverandørerne. Det er rigtig vigtigt for os både at fastholde vores nuværende medlemmer, men vi har også fokus på at udvide vores medlemsskare, da det skal bidrage til at styrke foreningen og øge gennemslagskræften for vores prioriterede mærkesager.

Alt i alt en messe, der skabte værdi for både os, leverandørerne og de mange slutbrugere.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem